PACIENTELE NE RECOMANDĂ
PENTRU CALITATE!

Una dintre cele mai solicitate proceduri din estetica medicala din intreaga lume, volumizarea buzelor reprezinta una dintre cele mai rapide metode de infrumusetare cu efecte imediate si spectaculoase.

Intotdeauna procedura de volumizare a buzelor se realizeaza prin injectarea cu acid hialuronic, denumit comercial si filler. Medicii Contour Estetic folosesc doar acizi din gama PREMIUM pentru rezultate estetice reusite, dar si pentru ca efectul sa dureze intre 5 si 12 luni.

MEDICII NOȘTRI
FAC DIFERENȚA!

Succesul procedurilor si a interventiilor unei clinici de estetica medicala este definit intotdeauna de calitatea serviciilor prestate de echipa de medici.

Noi am ales, fara graba si fara presiune cei mai potriviti doctori pentru conceptul Contour Estetic, astfel incat rezultatele pentru pacienti sa fie puse mereu in prim plan.

Injectologia si chirurgia plastica sunt domenii in care echilibrul intre partea medicala si simtul estetic trebuie sa fie unul perfect. Pentru ca da, sunt extrem de importante rezultatele, infrumusetarea reprezinta scopul vizitei unui pacient in cadrul clinicii. Totodata, aceeasi importanta o acordam mediului steril care sa ofere siguranta maxima tuturor care ne aleg serviciile.

VREI SĂ PLĂTEȘTI ÎN RATE?
SUNTEM AICI SĂ TE AJUTĂM!

Fie ca nu dispui de toata suma o data, fie ca pur si simplu preferi sa platesti in rate pentru a te bucura la maxim de investitia pe care o faci intr-una dintre procedurile noastre, iti oferim posibilitatea de a plati in aceasta forma. Ti-am pregatit 6 rate fixe impreuna cu partenerii nostri bancari. Alege-ti procedura potrivita pentru tine si plateste online, cu unul dintre cardurile de cumparaturi de mai jos.

GALERIE FOTO
VOLUMIZARE BUZE

PREȚ DE LISTĂ
VOLUMIZARE BUZE

Pretul procedurii incepe de la 260 euro/ml pentru acidul hialuronic Hyamira BASIC sau SOFT si poate creste, in functie de acidul ales.