_

Stergerea ridurilor

_

Procedura de stergere a ridurilor presupune injectarea de toxina botulinica la nivelul zonei de „reparat”. Zonele cele mai uzuale pentru care se creeaza acest efect de stergere a ridurilor sunt frunte, intre sprancene si coada ochilor. Sunt zonele unde ridurile pot aparea inclusiv prematur din cauza mimicii. Rezultatul este unul spectaculos, insa nu cu efect imediat, ci, de obicei dureaza intre 2 si 10 zile pana cand efectele apar.

In ce consta procedura de estompare a cearcanelor
Inainte de toate, procedura incepe cu o consultatie la nivel estetic si explicarea unui consimtamant care trebuie completat de catre pacienta (vezi aici). Scopul medicului responsabil cu procedura este unul estetic, asadar sfaturile si recomandarile trebuie luata ca atare, pentru un rezultat estetic perfect.

Pasul 1 - Fara anestezie

Aceasta procedura nu este deloc dureroasa, multe dintre paciente comparand disconfortul creat cu cel dat de un simplu pensat. Se foloseste un ac extrem de mic si de subtire, asadar se va resimti un disconfort foarte redus, motiv pentru care in cazul acestei proceduri nu este nevoie nici macar de crema anestezica.

Pasul 2 - Injectarea cu toxina botulinica

In cazul injectarii cu toxina botulinica lucrurile sunt foarte diferite de procedura cu injectare a acidului hialuronic. Atata timp cat medicul estetician cunoaste si respecta regulile, procedura de injectare cu toxina botulinica este una foarte simpla si de foarte de scurta durata.

Procedura de marire a buzelor nu trebuie sa fie una dureroasa, iar pentru a obtine confort maxim pentru pacienta, dar si pentru medic, solutia optima este anestezia injectabila. In acest fel, tu, in calitate de pacienta nu vei simti niciun fel de durere la nivelul buzelor, pe intreaga durata a procedurii. Cere-i medicului tau anestezie injectabila!

Pasul 3 - Aftercare

Urmeaza intocmai regulile de dupa procedura pe care medicul ti le ofera. Printre acestea, rapid, in linii mari trebuie sa stii ca este foarte important sa consumi multe lichide (cel putin 2 litri de apa zilnic, pentru urmatoarele, cel putin doua saptamani), sa eviti alcoolul, efortul excesiv sau un ritm de viata dezechilibrat. In cazul injectarii cu toxina botulinica este important ca in primele 7 zile sa nu puneti presiune pe zona injectata. In cazul nostru, vei primi de la colegele de la FrontDesk o lista cu regulile de respectat, nu inainte ca dr. Victor Topolog sa iti explice, din aproape, in aproape acelasi lucru.

Cat tine acidul?

Toxina botulinica folosita de Dr. Victor Topolog este cu siguranta cea mai puternica din industrie, iar aceasta decizie a fost luata pentru ca efectul substantei sa fie cat mai lung. Toxina botulinica folosita se numeste Dysport, iar efectul acesteia dureaza 6 luni, plus/minus doua saptamani.

_

Galerie foto

_