PACIENTELE NE RECOMANDĂ
PENTRU CALITATE!

Odata cu inaintarea in varsta, deshidratarea si/sau excesul de mimica, ridurile fruntii, ridurile dintre sprancene si ridurile de la coada ochilor isi fac simtita prezenta creand un aspect de imbatranire.

Medicii Contour Estetic folosesc toxina botulinica de cea mai buna calitate pentru a “sterge” ca prin magie ridurile mai sus mentionate.

Procedura dureaza maxim 15 minute, iar efectul variaza in functie de tipul substantei folosite si peroana injectata intre 3 si 6 luni. Cu cat procedura se repeta mai armonios, cu atat timpul de reaparitie al ridurilor va fi mai mare.

MEDICII NOȘTRI
FAC DIFERENȚA!

Succesul procedurilor si a interventiilor unei clinici de estetica medicala este definit intotdeauna de calitatea serviciilor prestate de echipa de medici.

Noi am ales, fara graba si fara presiune cei mai potriviti doctori pentru conceptul Contour Estetic, astfel incat rezultatele pentru pacienti sa fie puse mereu in prim plan.

Injectologia si chirurgia plastica sunt domenii in care echilibrul intre partea medicala si simtul estetic trebuie sa fie unul perfect. Pentru ca da, sunt extrem de importante rezultatele, infrumusetarea reprezinta scopul vizitei unui pacient in cadrul clinicii. Totodata, aceeasi importanta o acordam mediului steril care sa ofere siguranta maxima tuturor care ne aleg serviciile.

VREI SĂ PLĂTEȘTI ÎN RATE?
SUNTEM AICI SĂ TE AJUTĂM!

Fie ca nu dispui de toata suma o data, fie ca pur si simplu preferi sa platesti in rate pentru a te bucura la maxim de investitia pe care o faci intr-una dintre procedurile noastre, iti oferim posibilitatea de a plati in aceasta forma. Ti-am pregatit 6 rate fixe impreuna cu partenerii nostri bancari. Alege-ti procedura potrivita pentru tine si plateste online, cu unul dintre cardurile de cumparaturi de mai jos.

PREȚ DE LISTĂ
ESTOMPARE RIDURI

Pretul procedurii este de 150 euro/zona (ridurile fruntii sau ridurile de la coada ochilor sau ridurile dintre sprancene).