Satin Face

Totul este despre rezultatele pe care pacientii nostri le urmaresc si pentru aceasta este important sa adaptam serviciile noastre la concepte de frumusete personalizate.
Satin face este un efect de perfectiune a tenului, fara riduri, fara imperfectiuni si, mai ales fara semne ale trecerii timpului. Este genul de concept in frumusetea esteticii medicale care se aplica pacientilor cu varste de la 30 si pana la 65 – 70 ani.
Un ten de tip satin este un ten perfect, stralucitor, fara texturi pronuntate si fara imperfectiuni, iar pentru a obtine un astfel de rezultat este nevoie de proceduri de estompare a ridurilor fruntii, a celor dintre sprancene si a celor de la coada ochilor. Mai mult, estomparea cearcanelor care devin din ce in ce mai pronuntate, o data cu varsta si tratamente de mezoterapii injectabile pentru etajul inferior al fetei vor face minuni daca esti genul de persoana care vrea sa se bucure de propria infatisare, indiferent de varsta.

Folosim pentru toate aceste proceduri toxina botulinica, substante injectabile pentru mezoterapii, fire bioresorbabile si, acolo unde este cazul chirurgie plastica pentru lifting facial, blefaroplastie si multe alte interventii care tintesc corectii in detalii.
In cazul in care esti interesata de obtinerea unui astfel de rezultat, contacteaza-ne telefonic sau prin mesaj, cu click pe una dintre cele doua butoane pe care ti le-am pus la dispozitie.

Pentru a descoperi profilul nostru de clinica, mai jos gasesti lista cu cele mai multe dintre procedurile de estetica pe care pe punem la dispozitie pacientilor nostri. Apasa pe oricare dintre serviciile de care esti interesat si descopera mai multe detalii, inclusiv tarife.

Lista procedurilor injectabile