_

Reconturare mandibunara

_

Procedura de reconturarea mandibulei presupune injectarea cu acid hialuronic cu scopul de a infrumuseta aspectul general al fetei prin crearea unui contur definit al mandibulei, intotdeauna tinand cont de fizionomia pacientei si de tot ansamblul. Aceasta procedura se realizeaza tinand cont de aceleasi reguli care se folosesc in contouring-ul din make-up, cu diferenta ca in estetica medicala nu se creeaza o aparenta de volumizare, ci o conturare reala a mandibulei.

In ce consta procedura de reconturare mandibulara
Inainte de toate, procedura incepe cu o consultatie la nivel estetic si explicarea unui consimtamant care trebuie completat de catre pacienta (vezi aici). Scopul medicului responsabil cu procedura este unul estetic, asadar sfaturile si recomandarile trebuie luata ca atare, pentru un rezultat estetic perfect.

Pasul 1 - Crema anestezica

Procedura de conturare mandibulara nu este una dureroasa, insa poate crea un usor disconfort pacientului. Pentru ca acest lucru sa nu se intample, Dr. Victor Topolog va aplica o crema cu puternic efect anestezic pe intreaga suprafata de-a lungul careia se va realiza procedura. Crema trebuie lasata circa 20 de minute pentru a isi face efectul.

Pasul 2 - Injectarea in sine

Aici totul depinde de medicul care realizeaza procedura. In cazul nostru, dr. Victor Topolog va alge tehnica cea mai potrivita pentru tine, astfel incat rezultatul sa fie unul spectaculos, in perfecta armonie cu trasaturile tale. Exista situatii in care medicul nostru foloseste canula (un ac de lungime medie, fara varf) pentru crearea liniei mandibulare cu acid hialuronic, la fel cum exista situatii in care corectia se poate face cu un ac simplu, fara canula. Tratamentul este unul personalizat, iar decizia apartine medicului pentru obtinerea rezultatului perfect. Este important de mentionat ca pentru un rezultat reusit al acestei proceduri este nevoie, de cele mai multe ori de doi mililitri de acid hialuronic sau chiar patru mililitri.

Pasul 3 - Aftercare

Urmeaza intocmai regulile de dupa procedura pe care medicul ti le ofera. Printre acestea, rapid, in linii mari trebuie sa stii ca este foarte important sa consumi multe lichide (cel putin 2 litri de apa zilnic, pentru urmatoarele, cel putin doua saptamani), sa eviti alcoolul, efortul excesiv sau un ritm de viata dezechilibrat. In cazul nostru, vei primi de la colegele de la FrontDesk o lista cu regulile de respectat, nu inainte ca dr. Victor Topolog sa iti explice, din aproape, in aproape acelasi lucru.

Cat tine acidul?

Industria de estetica medicala prin injectabile este uriasa, in intreaga lume. Doar in Romania, in acest moment se comercializeaza undeva la aproximativ 50 de tipuri si brand-uri de acid hialuronic despre care, bineinteles, fiecare producator afirma ca este cel mai bun. In cadrul Contour Estetiv, pentru procedura de injectare a buzelor se folosesc Regenyal si LG YVoire, dupa ce s-au testat cei mai multi dintre acizii din piata. Dr. Victor Topolog a decis acest lucru cu scopul de a alege acizi premium care sa aiba o durata cat mai lunga, deci un efect intins pe termen lung, pentru satisfactia pacientei. Regenyal este fillerul ales pentru un rezultat bun, care sa dureze pana la 6 luni, iar LG are scopul de a crea rezultate perfecte cu o remanenta de 6 – 12 luni.

_

Galerie foto

_