PACIENTELE NE RECOMANDĂ
PENTRU CALITATE!

Conturarea mandubulara cu acid hialuronic este, asa cum o spune si numele metoda eficienta de a crea contur facial in zona mandibulei. In general, conform regulilor de frumusete, o mandibula conturata reprezinta semn de tinere si prospetime, asadar are un efect spectaculos vis-a-vis de aspectul general al fetei pacientei sau pacientului.

Medicii Contour Estetic recomanda si utilizeaza in general cel putin 2 ml de acid hialuronic pentru a obtine un rezultat cu adevarat spectaculos pentru pacientii nostri.

MEDICII NOȘTRI
FAC DIFERENȚA!

Succesul procedurilor si a interventiilor unei clinici de estetica medicala este definit intotdeauna de calitatea serviciilor prestate de echipa de medici.

Noi am ales, fara graba si fara presiune cei mai potriviti doctori pentru conceptul Contour Estetic, astfel incat rezultatele pentru pacienti sa fie puse mereu in prim plan.

Injectologia si chirurgia plastica sunt domenii in care echilibrul intre partea medicala si simtul estetic trebuie sa fie unul perfect. Pentru ca da, sunt extrem de importante rezultatele, infrumusetarea reprezinta scopul vizitei unui pacient in cadrul clinicii. Totodata, aceeasi importanta o acordam mediului steril care sa ofere siguranta maxima tuturor care ne aleg serviciile.

VREI SĂ PLĂTEȘTI ÎN RATE?
SUNTEM AICI SĂ TE AJUTĂM!

Fie ca nu dispui de toata suma o data, fie ca pur si simplu preferi sa platesti in rate pentru a te bucura la maxim de investitia pe care o faci intr-una dintre procedurile noastre, iti oferim posibilitatea de a plati in aceasta forma. Ti-am pregatit 6 rate fixe impreuna cu partenerii nostri bancari. Alege-ti procedura potrivita pentru tine si plateste online, cu unul dintre cardurile de cumparaturi de mai jos.

PREȚ DE LISTĂ
RECONTOURARE MANDIBULARĂ

Pretul procedurii incepe de la 260 euro/ml pentru acidul hialuronic Hyamira FORTE si poate creste, in functie de numarul de ml. In general este nevoie de cel putin 2 ml.