1. Nota de informare
    DERMA CONTUR ESTETIC SRL va administra in conditii de siguranta si numai pentru scopurile specificate, datele personale furnizate de catre Utilizatori, respectand aplicarea prevederilor LEGEA nr. 190 din 18 iulie 2018 privind masuri de punere in aplicare a Regulamentului (UE) 2016/679 al Parlamentului European si al Consiliului din 27 aprilie 2016 privind protectia persoanelor fizice in ceea ce priveste prelucrarea datelor cu caracter personal si privind libera circulatie a acestor date si de abrogare a Directivei 95/46/CE .
    Definitiile termenilor
    Precizam ca pentru a putea intelege mai bine Politica de Confidentialitate trebuie ca, mai intai, sa va insusiti corect urmatoarele definitii ale cuvintelor cheie, cu scopul de a nu exista confuzii sau interpretari gresite ale politicii noastre de confidentialitate.
    date cu caracter personal – informatii referitoare la o persoana fizica;
    prelucrarea datelor cu caracter personal – operatiunea care se efectueaza asupra datelor personale;
    stocarea – pastrarea pe orice fel de suport a datelor cu caracter personal;
    date statistice – date obtinute ca urmare a prelucrarii de catre operator a datelor cu caracter personal si care sunt utilizate numai pentru scopuri statistice si/sau de informare, promovare;
    date anonime – date ce nu pot fi asociate cu o persoana;
    sistem de evidenta a datelor cu caracter personal – orice structura organizata de date personale;
    operator – orice persoana fizica sau juridica care stabileste scopul si mijloacele de prelucrare a datelor cu caracter personal;
    tert – orice persoana fizica sau juridica, alta decat persoanele care sunt autorizate sa prelucreze date;
    destinatar – orice persoana fizica sau juridica, careia ii sunt dezvaluite date, indiferent daca are sau nu calitatea de tert.
    Toate datele personale pe care ni le furnizati in calitate de Utilizator al Contour Estetic beneficiaza de prelucrare numai in scopul oferirii in conditii optime de catre DERMA CONTUR ESTETIC SRL a Serviciilor sale pe internet si a functionalitatilor pentru crearea de magazine online.
    Prin completarea formularului de inregistrare prin care obtineti acces la Serviciile Contour Estetic, va dati in mod expres si neechivoc, consimtamantul ca datele Dumneavoastra cu caracter personal sa intre in baza de date a societatii DERMA CONTUR ESTETIC SRL si sa fie prelucrate si folosite in viitor de catre aceasta. Scopurile colectarii datelor utilizatorilor de catre DERMA CONTUR ESTETIC SRL, fara ca aceasta sa implice asumarea oricarei alte obligatii din partea acestei societati, sunt urmatoarele:
    incarcarea informatiilor necesare pentru participarea la anumite cursuri;
    participarea la concursuri, promotii;
    completarea chestionarelor sau abonarea la buletinele de stiri sau alte liste de corespondenta;
    transmiterea de mesaje non-comerciale sau de tip administrativ (privind schimbari in site, administrare, etc);
    transmiterea de oferte, promotii, mesaje publicitare si de marketing privind activitatea societatii DERMA CONTUR ESTETIC SRL si a tertilor cu care DERMA CONTUR ESTETIC SRL are relatii de orice natura (inclusiv comerciale);
    statistici interne necesare pentru imbunatatirea calitatii serviciilor oferite si imaginii Serviciilor Contour Estetic si pentru crearea unor elemente caracteristice noi, promotii, functionalitati si servicii noi.
    Conform Legii nr. 677/2001 cu respectarea conditiilor de forma si continut acolo prescrise, puteti, o data pe an, sa exercitati un drept de acces la datele furnizate, pentru a afla daca acestea sunt sau nu prelucrate. De asemenea puteti oricand exercita, in conditiile prevazute de aceeasi lege, un drept de interventie asupra datelor in sensul rectificarii, actualizarii, blocarii sau stergerii datelor a caror prelucrare nu este conforma prezentei legi. In special cu privire la datele incomplete sau inexacte, aveti posibilitatea exercitarii unui drept de opozitie in situatii particulare in sensul descris de lege, precum si dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale si dreptul de a va adresa justitiei. Totodata, aveti dreptul sa solicitati oricand doriti stergerea sau anonimizarea datelor.
    Conform LEGEA nr. 190 din 18 iulie 2018 privind masuri de punere in aplicare a Regulamentului (UE) 2016/679 al Parlamentului European si al Consiliului din 27 aprilie 2016 privind protectia persoanelor fizice in ceea ce priveste prelucrarea datelor cu caracter personal si privind libera circulatie a acestor date si de abrogare a Directivei 95/46/CE
    Pentru exercitarea drepturilor mai sus aratate, puteti adresa o cerere pe e-mail la adresa office@contourestetic.ro, in scris la sediul social al DERMA CONTUR ESTETIC SRL din Bucuresti, Sos. Antiaeriana, 6A30, sector 5. In eventualitatea adresarii unei astfel de cereri, in scopul urgentarii efectelor acesteia, va rugam sa studiati cu atentie prevederile legislatiei aplicabile, astfel incat solicitarea sa indeplineasca toate conditiile de forma si continut prevazute de lege.
  2. Colectarea datelor tehnice ale utilizatorilor
    In scopul imbunatatirii serviciilor oferite prin intermediul website-ului, Contour Estetic poate utiliza tehnologii care permit colectarea anumitor informatii cu caracter tehnic despre vizitatorii site-ului.
    Colectarea datelelor tehnice de catre Contour Estetic se poate realiza in urmatoarele modalitati:
    din raportul de trafic al server-ului: in momentul vizitarii site-ului Contour Estetic, sunt furnizate anumite informatii legate de acces, cum ar fi adresa IP, ora vizitei, locul de unde ati accesat site-ul, durata vizitei, sistemul de operare folosit, informatii ce vor fi stocate de catre DERMA CONTUR ESTETIC SRL;
    prin intermediul cookie-urilor: cand vizitati site-ul Contour Estetic este posibil sa va fie trasmis un cookie pentru a facilita stocarea si urmarirea preferintelor sau in scopul de a va permite o mai buna utilizare a site-ului.
    Cookie-ul consta intr-un fisier de tip “.txt”, oferit browser-ului dumneavostra de un server web, ce poate fi plasat pe hard disk-ul calculatorului folosit pentru accesarea site-ului. Majoritatea browser-elor sunt setate sa accepte aceste fisiere. Daca nu doriti acest lucru, puteti reseta browser-ul Dumneavoastra sa va anunte de fiecare data cand primiti cate un cookie sau sa refuze acceptarea acestor cookie-uri. Atentie: daca ati setat browser-ul sa refuze cookie-urile, este posibil ca unele sectiuni ale website-ului sa nu poata fi accesate in parametri normali.
    Cookie-urile ne confera posibilitatea de recunoastere a sistemului la fiecare vizita pe site-ul Contour Estetic. Acest lucru ne ajuta sa va putem furniza mesaje, inclusiv comerciale, adaptate preferintelor dumneavostra, sa compilam date referitoare la intelegerea si folosirea serviciilor furnizate, sau a tipului de browser pe care il utilizati.
  3. Accesul la datele personale
    DERMA CONTUR ESTETIC SRL poate dezvalui, in conditiile prevazute de legislatia in vigoare, informatii care permit identificarea in mod personal, atunci cand legea prevede in mod expres acest lucru si cand toate conditiile legate de garantiile legale sunt indeplinite sau atunci cand serviciul sau informatia respectiva este necesara pentru a proteja drepturile si interesele DERMA CONTUR ESTETIC SRL.
    Daca unele din datele despre dumneavoastra sunt incorecte, va rugam sa ne informati cat mai curand posibil. DERMA CONTUR ESTETIC SRL nu incurajeaza declararea datelor nereale, intrucat acestea odata dovedite a fi nereale nu pot beneficia de protectie legala.
    Contour Estetic nu vinde, nu ofera la schimb si nu inchiriaza date cu caracter personal catre terti.
    DERMA CONTUR ESTETIC SRL nu isi asuma responsabilitatea pentru pierderile de informatii sau date cauzate de orice defectiuni sau erori ale soft-ului cu care este conceput si gazduit site-ul Contour Estetic.
  4. Link-uri externe
    Pe website-ul Contour Estetic pot fi puse la dispozitia publicului spoturi, link-uri sau bannere publicitare care pot conduce spre alte pagini web, apartinand unor terte persoane fizice sau juridice. Informatiile de orice fel, incluzand informatiile cu caracter personal, furnizate unor astfel de pagini nu intra sub controlul sau autoritatea DERMA CONTUR ESTETIC SRL si acesta nu poate fi facut responsabil pentru orice utilizare a acestora in orice mod.
  5. Securitatea
    Accesul la datele Dumneavoastra este permis exclusiv acelor angajati DERMA CONTUR ESTETIC SRL si acelor terti care necesita aceste informatii pentru administrarea, optimizarea si imbunatatirea calitatii serviciilor oferite.
    DERMA CONTUR ESTETIC SRL ia toate masurile de siguranta si securitate pentru a proteja confidentialitatea datelor Dumneavoastra, prin mecanisme fizice, electronice si procedurale de protectie, dar nu poate garanta integritatea datelor cu caracter personal si nu poate elimina complet eventuale riscuri.
  6. Modificari ale Acordului de Confidentialitate
  7. DERMA CONTUR ESTETIC SRL isi rezerva dreptul a modifica prevederile prezentului Acord si va aduce la cunostinta utilizatorilor aceste modificari in cazul in care acestea afecteaza datele cu caracter personal ale utilizatorilor. Orice modificare intra in vigoare imediat in cazul utilizatorilor nou inregistrati. In cazul utilizatorilor deja inregistrati, modificarile aduse prezentului Acord intra in vigoare in ziua imediat urmatoare publicarii acestora.
    In cazul in care aveti intrebari cu privire la continutul prezentului Acord, va rugam sa ne contactati pe e-mail la adresa office@contourestetic.ro, in scris la sediul social al DERMA CONTUR ESTETIC SRL din Bucuresti, Sos. Antiaeriana, 6A30, sector 5.

SOCIALICON