1 ml + 1 ml
GRATUIT!

Acid hialuronic PREMIUM

Efect 4 – 6 luni

Forma potrivită buzelor tale

Fără efect de “bot de rață”

Fără durere, întotdeauna cu anestezie (intraorală sau cremă).

Una dintre cele mai solicitate proceduri din estetica medicala din intreaga lume, volumizarea buzelor reprezinta una dintre cele mai rapide metode de infrumusetare cu efecte imediate si spectaculoase.

Intotdeauna procedura de volumizare a buzelor se realizeaza prin injectarea cu acid hialuronic, denumit comercial si filler. Medicii Contour Estetic folosesc doar acizi din gama PREMIUM pentru rezultate estetice reusite, dar si pentru ca efectul sa dureze intre 5 si 12 luni.

MEDICII NOȘTRI
FAC DIFERENȚA!

Succesul procedurilor si a interventiilor unei clinici de estetica medicala este definit intotdeauna de calitatea serviciilor prestate de echipa de medici.

Noi am ales, fara graba si fara presiune cei mai potriviti doctori pentru conceptul Contour Estetic, astfel incat rezultatele pentru pacienti sa fie puse mereu in prim plan.

Injectologia si chirurgia plastica sunt domenii in care echilibrul intre partea medicala si simtul estetic trebuie sa fie unul perfect. Pentru ca da, sunt extrem de importante rezultatele, infrumusetarea reprezinta scopul vizitei unui pacient in cadrul clinicii. Totodata, aceeasi importanta o acordam mediului steril care sa ofere siguranta maxima tuturor care ne aleg serviciile.

GALERIE FOTO