PACIENTELE NE RECOMANDĂ
PENTRU CALITATE!

Corectia nasului se poate realiza prin mai multe metode. Pe langa operatia clasica de rinoplastie, metoda de corectie a nasului fara bisturiu este prin injectarea cu acid hialuronic.

Ne raportam in primul rand la o corectie de asimetrie usoara sau asa numitele galme care apar in partea superioara a nasului. Mai exact, daca observi in oglinda un gol care poate fi umplut pentru ca nasul tau sa arate mai bine, nazocorectia cu acid hialuronic este procedura pe care o cauti.

Acest tip de procedura se realizeaza in aproximativ 30 de minute, iar efectul acesteia variaza de la 6 la 9 luni. Este o procedura nedureroasa, cu mentiunea ca pentru anumite persoane poate fi usor “ciudat” sentimentul.

MEDICII NOȘTRI
FAC DIFERENȚA!

Succesul procedurilor si a interventiilor unei clinici de estetica medicala este definit intotdeauna de calitatea serviciilor prestate de echipa de medici.

Noi am ales, fara graba si fara presiune cei mai potriviti doctori pentru conceptul Contour Estetic, astfel incat rezultatele pentru pacienti sa fie puse mereu in prim plan.

Injectologia si chirurgia plastica sunt domenii in care echilibrul intre partea medicala si simtul estetic trebuie sa fie unul perfect. Pentru ca da, sunt extrem de importante rezultatele, infrumusetarea reprezinta scopul vizitei unui pacient in cadrul clinicii. Totodata, aceeasi importanta o acordam mediului steril care sa ofere siguranta maxima tuturor care ne aleg serviciile.

VREI SĂ PLĂTEȘTI ÎN RATE?
SUNTEM AICI SĂ TE AJUTĂM!

Fie ca nu dispui de toata suma o data, fie ca pur si simplu preferi sa platesti in rate pentru a te bucura la maxim de investitia pe care o faci intr-una dintre procedurile noastre, iti oferim posibilitatea de a plati in aceasta forma. Ti-am pregatit 6 rate fixe impreuna cu partenerii nostri bancari. Alege-ti procedura potrivita pentru tine si plateste online, cu unul dintre cardurile de cumparaturi de mai jos.

PREȚ DE LISTĂ
NAZOCORECȚIE

Pretul procedurii este de 280 euro , indiferent de cantitatea de acid hialuronic utilizat de medicul specialist.