_

Nazocorectie

_

Procedura de corectie a nasului cu ajutorul acidului hialuronic presupune injectari succesive cu scopul de a infrumuseta aspectul general al nasului si a corecta iregularitatile acestuia, intotdeauna tinand cont de fizionomia pacientei si de tot ansamblul. Atentie, este important sa faci distinctia dintre corectia nasului prin injectarea cu acid hialuronic si rinoplastie, procedura specifica chirurgiei plastice, cu efecte permanente.

In ce consta procedura de corectie a nasului
Inainte de toate, procedura incepe cu o consultatie la nivel estetic si explicarea unui consimtamant care trebuie completat de catre pacienta (vezi aici). Scopul medicului responsabil cu procedura este unul estetic, asadar sfaturile si recomandarile trebuie luata ca atare, pentru un rezultat estetic perfect.

Pasul 1 - Fara anestezie

Pentru procedura de corectie a nasului nu se foloseste anestezie, fie ea injectabila sau prin aplicare de crema cu astfel de proprietate.

Pasul 2 - Injectarea in sine

Aici totul depinde de medicul care realizeaza procedura. In cazul nostru, dr. Victor Topolog va alge tehnica cea mai potrivita pentru tine, astfel incat rezultatul sa fie unul spectaculos, in perfecta armonie cu trasaturile tale. Exista situatii in care medicul nostru foloseste canula (un ac de lungime medie, fara varf) pentru corectia nasului cu acid hialuronic, la fel cum exista situatii in care corectia se poate face cu un ac simplu, fara canula. Tratamentul este unul personalizat, iar decizia apartine medicului pentru obtinerea rezultatului perfect.

Pasul 3 - Aftercare

Urmeaza intocmai regulile de dupa procedura pe care medicul ti le ofera. Printre acestea, rapid, in linii mari trebuie sa stii ca este foarte important sa consumi multe lichide (cel putin 2 litri de apa zilnic, pentru urmatoarele, cel putin doua saptamani), sa eviti alcoolul, efortul excesiv sau un ritm de viata dezechilibrat. In cazul nostru, vei primi de la colegele de la FrontDesk o lista cu regulile de respectat, nu inainte ca dr. Victor Topolog sa iti explice, din aproape, in aproape acelasi lucru.

Cat tine acidul?

Industria de estetica medicala prin injectabile este uriasa, in intreaga lume. Doar in Romania, in acest moment se comercializeaza undeva la aproximativ 50 de tipuri si brand-uri de acid hialuronic despre care, bineinteles, fiecare producator afirma ca este cel mai bun. In cadrul Contour Estetiv, pentru procedura de injectare a buzelor se folosesc Regenyal si LG YVoire, dupa ce s-au testat cei mai multi dintre acizii din piata. Dr. Victor Topolog a decis acest lucru cu scopul de a alege acizi premium care sa aiba o durata cat mai lunga, deci un efect intins pe termen lung, pentru satisfactia pacientei. Regenyal este fillerul ales pentru un rezultat bun, care sa dureze pana la 6 luni, iar LG are scopul de a crea rezultate perfecte cu o remanenta de 6 – 12 luni.

_

Galerie foto

_
SOCIALICON