Natural Face

Natural

Totul este despre rezultatele pe care pacientii nostri le urmaresc si pentru aceasta este important sa adaptam serviciile noastre la concepte de frumusete personalizate.
Din ce in ce mai multe dintre pacientele noastre solicita medicilor Contour Estetic proceduri care sa aiba efecte apropiate de natural. Este vorba de o aparenta discreta in rezultatele obtinute, indiferent ca vorbim de proceduri de volumizare a buzelor cu acid hialuronic, reconturari mandibulare sau estomparea ridurilor cu toxina botulinica. Si dincolo de acest gen de cereri, tot mai multe paciente opteaza pentru mezoterapii injectabile care sa infrumuseteze si sa trateze eficient calitatea si aspectul tenului.

In cazul in care esti interesata de obtinerea unui astfel de rezultat, contacteaza-ne telefonic sau prin mesaj, cu click pe una dintre cele doua butoane pe care ti le-am pus la dispozitie.

Pentru a descoperi profilul nostru de clinica, mai jos gasesti lista cu cele mai multe dintre procedurile de estetica pe care pe punem la dispozitie pacientilor nostri. Apasa pe oricare dintre serviciile de care esti interesat si descopera mai multe detalii, inclusiv tarife.

Lista procedurilor injectabile

Lista procedurilor chirurgicale