Men’s Corner

Portrait young stylish man model sitting leg over leg on chair wearing fashionable black clothes and a trendy hairdo. Attractive man posing smiling, holding his hands on bent leg.

Ultimii ani au adus in clinica noastra din ce in ce mai multi barbati in cautarea unor proceduri si interventii care sa le hraneasca increderea, exact asa cum au nevoie.
Pentru barbatii curajosi si asumati care ne ne aleg serviciile, pot apela cu incredere la medicii Contour Estetic pentru stergerea ridurilor cu toxina botulinica, estompare cearcane, mezoterapii pentru tratamentul si infrumusetarea tenului, blefaroplastie, otoplastie, rinoplastie, lifting facial, ginecomastie, abdominoplastie si liposuctie.
Fiecare om are dreptul sa se simta bine in pielea lui, indiferent de varsta, categorie sociala sau gen.

In cazul in care esti interesat de obtinerea unui astfel de rezultat, contacteaza-ne telefonic sau prin mesaj, cu click pe una dintre cele doua butoane pe care ti le-am pus la dispozitie.

Pentru a descoperi profilul nostru de clinica, mai jos gasesti lista cu cele mai multe dintre procedurile de estetica pe care pe punem la dispozitie pacientilor nostri. Apasa pe oricare dintre serviciile de care esti interesat si descopera mai multe detalii, inclusiv tarife.

Lista procedurilor injectabile

Lista procedurilor chirurgicale