_

Estomparea cearcanelor

_

Procedura de estompare a cearcanelor presupune injectarea de acid hialuronic special conceput pentru aceasta zona cu scopul de a ascunde ridurile (santurile) create la baza ochilor. Pentru acest tip de procedura se foloseste un tip distinct de acid hialuronic pentru ca acesta sa umple uniform intreaga zona. Efectul este imediat si spectaculos. Aceasta procedura se realizeaza de obicei cu ajutorul canulei (ac fara varf), dupa ce ulterior s-a creat punctul de intrare cu un ac foarte mic si foarte subtire.

In ce consta procedura de estompare a cearcanelor
Inainte de toate, procedura incepe cu o consultatie la nivel estetic si explicarea unui consimtamant care trebuie completat de catre pacienta (vezi aici). Scopul medicului responsabil cu procedura este unul estetic, asadar sfaturile si recomandarile trebuie luata ca atare, pentru un rezultat estetic perfect.

Pasul 1 - Crema anestezica

Procedura de estompare a cearcanelor nu este una dureroasa, insa poate crea un usor disconfort pacientului. Pentru ca acest lucru sa nu se intampla, Dr. Victor Topolog va aplica o crema cu puternic efect anestezic pe intreaga suprafata de-a lungul careia se va realiza procedura. Crema trebuie lasata circa 20 de minute pentru a isi face efectul.

Pasul 2 - Injectarea in sine

Aici totul depinde de medicul care realizeaza procedura. In cazul nostru, dr. Victor Topolog va alge tehnica cea mai potrivita pentru tine, astfel incat rezultatul sa fie unul spectaculos, in perfecta armonie cu trasaturile tale. In cele mai multe situatii Dr. Victor Topolog va alege sa foloseasca o canula special conceputa pentru acest tip de proceduri. Canula este un ac fara varf care ii permite medicului sa „construiasca” efectul dorit, acela de estompare a santurilor de la cearcane.

Pasul 3 - Aftercare

Urmeaza intocmai regulile de dupa procedura pe care medicul ti le ofera. Printre acestea, rapid, in linii mari trebuie sa stii ca este foarte important sa consumi multe lichide (cel putin 2 litri de apa zilnic, pentru urmatoarele, cel putin doua saptamani), sa eviti alcoolul, efortul excesiv sau un ritm de viata dezechilibrat. In cazul estomparii cearcanelor este important ca in primele doua saptamani sa nu puneti presiune pe zona injectata. In cazul nostru, vei primi de la colegele de la FrontDesk o lista cu regulile de respectat, nu inainte ca dr. Victor Topolog sa iti explice, din aproape, in aproape acelasi lucru.

Cat tine acidul?

Acidul hialuronic folosit de Dr. Victor Topolog este poate cel mai bun filler din industrie pentru zona de estompare a cearcanelor. Durata de viata a acidului folosit este intre 4 si 9 luni, putand sa ajunga in unele situatii chiar si pana la 12 luni.

_

Galerie foto

_