PACIENTELE NE RECOMANDĂ
PENTRU CALITATE!

Santurile geniene sunt ridurile care se formeaza de la baza nasului si se termina la colturile gurii. Procedura de estompare a santurilor geniene se bazeaza pe injectarea de filler cu acid hialuronic de-a lungul intregii zone cu scopul de a “umple” si, deci pentru a le ascunde.

Santurile nazogeniene sunt poate unele dintre cele mai deranjante riduri la nivel estetic pe care o persoana le poate avea. De cele mai multe ori, persoanele care identifica prezenta santurilor geniene ca fiind una deranjanta isi doresc sa rezolve problema cat mai repede.

MEDICII NOȘTRI
FAC DIFERENȚA!

Succesul procedurilor si a interventiilor unei clinici de estetica medicala este definit intotdeauna de calitatea serviciilor prestate de echipa de medici.

Noi am ales, fara graba si fara presiune cei mai potriviti doctori pentru conceptul Contour Estetic, astfel incat rezultatele pentru pacienti sa fie puse mereu in prim plan.

Injectologia si chirurgia plastica sunt domenii in care echilibrul intre partea medicala si simtul estetic trebuie sa fie unul perfect. Pentru ca da, sunt extrem de importante rezultatele, infrumusetarea reprezinta scopul vizitei unui pacient in cadrul clinicii. Totodata, aceeasi importanta o acordam mediului steril care sa ofere siguranta maxima tuturor care ne aleg serviciile.

VREI SĂ PLĂTEȘTI ÎN RATE?
SUNTEM AICI SĂ TE AJUTĂM!

Fie ca nu dispui de toata suma o data, fie ca pur si simplu preferi sa platesti in rate pentru a te bucura la maxim de investitia pe care o faci intr-una dintre procedurile noastre, iti oferim posibilitatea de a plati in aceasta forma. Ti-am pregatit 6 rate fixe impreuna cu partenerii nostri bancari. Alege-ti procedura potrivita pentru tine si plateste online, cu unul dintre cardurile de cumparaturi de mai jos.

PREȚ DE LISTĂ
ESTOMPARE ȘANȚURI NAZOGENIENE

Pretul procedurii incepe de la 260 euro/ml pentru acidul hialuronic Hyamira BASIC sau FORTE si poate creste, in functie profunzimea santului de corectat.