PACIENTELE NE RECOMANDĂ
PENTRU CALITATE!

Daca nu vorbim despre blefaroplastie, adica indepartarea excesului de piele la nivelul pleaopei chirurgical, medicii nostri realizeaza proceduri de estompare a cearcanelor prin injectarea de acid hialuronic in zona respectiva.

Este vorba despre estomparea cearcanelor cu un acid hialuronic special conceput pentru zona pleoapei inferioare si are ca scop o uniformizare estetica.

Procedura are efect imediat, iar durata estomparii cearcanelor cu acid hialuronic este de intre 6 si 9 luni, timp in care nu vei mai parea obosita, nedormita, ci mereu proaspata.

MEDICII NOȘTRI
FAC DIFERENȚA!

Succesul procedurilor si a interventiilor unei clinici de estetica medicala este definit intotdeauna de calitatea serviciilor prestate de echipa de medici.

Noi am ales, fara graba si fara presiune cei mai potriviti doctori pentru conceptul Contour Estetic, astfel incat rezultatele pentru pacienti sa fie puse mereu in prim plan.

Injectologia si chirurgia plastica sunt domenii in care echilibrul intre partea medicala si simtul estetic trebuie sa fie unul perfect. Pentru ca da, sunt extrem de importante rezultatele, infrumusetarea reprezinta scopul vizitei unui pacient in cadrul clinicii. Totodata, aceeasi importanta o acordam mediului steril care sa ofere siguranta maxima tuturor care ne aleg serviciile.

VREI SĂ PLĂTEȘTI ÎN RATE?
SUNTEM AICI SĂ TE AJUTĂM!

Fie ca nu dispui de toata suma o data, fie ca pur si simplu preferi sa platesti in rate pentru a te bucura la maxim de investitia pe care o faci intr-una dintre procedurile noastre, iti oferim posibilitatea de a plati in aceasta forma. Ti-am pregatit 6 rate fixe impreuna cu partenerii nostri bancari. Alege-ti procedura potrivita pentru tine si plateste online, cu unul dintre cardurile de cumparaturi de mai jos.

PREȚ DE LISTĂ
ESTOMPARE CEARCĂNE

Pretul procedurii este de 280 euro si pentru a avea cele mai bune rezultate se folosete acidul hialuronic Teosyal Redensity 2.