PACIENTELE NE RECOMANDĂ
PENTRU CALITATE!

Cocktailul tineretii este o denumire comerciala pentru un tip de tratament estetic facial extrem de eficient, atat de termen scurt, cat si pe termen lung. Se folosesc in cadrul procedurii combinatii de toxina botulinica si fillere cu acid hialuronic special concepute cu acest scop.

Rezultatele sunt spectaculoase, atat la nivel particular, impartit pe zone ale fetei, cat si la nivel de aspect general. O imbunatatire spectaculoasa a tenului, corectii si reparatii ale pielii, stralucire, hidratare pe termen lung si frumusete generala care poate fi obtinuta altfel in urma a tratamente cosmetice in decursul unor ani buni de vizite in saloane.

MEDICII NOȘTRI
FAC DIFERENȚA!

Succesul procedurilor si a interventiilor unei clinici de estetica medicala este definit intotdeauna de calitatea serviciilor prestate de echipa de medici.

Noi am ales, fara graba si fara presiune cei mai potriviti doctori pentru conceptul Contour Estetic, astfel incat rezultatele pentru pacienti sa fie puse mereu in prim plan.

Injectologia si chirurgia plastica sunt domenii in care echilibrul intre partea medicala si simtul estetic trebuie sa fie unul perfect. Pentru ca da, sunt extrem de importante rezultatele, infrumusetarea reprezinta scopul vizitei unui pacient in cadrul clinicii. Totodata, aceeasi importanta o acordam mediului steril care sa ofere siguranta maxima tuturor care ne aleg serviciile.

VREI SĂ PLĂTEȘTI ÎN RATE?
SUNTEM AICI SĂ TE AJUTĂM!

Fie ca nu dispui de toata suma o data, fie ca pur si simplu preferi sa platesti in rate pentru a te bucura la maxim de investitia pe care o faci intr-una dintre procedurile noastre, iti oferim posibilitatea de a plati in aceasta forma. Ti-am pregatit 6 rate fixe impreuna cu partenerii nostri bancari. Alege-ti procedura potrivita pentru tine si plateste online, cu unul dintre cardurile de cumparaturi de mai jos.

PREȚ DE LISTĂ
COCKTAILUL TINEREȚII

Pretul procedurii este de 180 euro/fiola .