Cat Face

Beautiful young woman with long curly brown hair and  smoky eye makeup. Sexy and gorgeous brunette girl  with a wavy hairstyle. Portrait of an attractive female. Fashion model.

Totul este despre rezultatele pe care pacientii nostri le urmaresc si pentru aceasta este important sa adaptam serviciile noastre la concepte de frumusete personalizate.
Cat face este un sablon de frumusete cu foarte multa istorie, iar pentru a obtine acest efect, de-a lungul timpului s-a folosit foarte mult make-up-ul ca tehnica de infrumusetare, incepand de la clasicul eyeliner si pana la contouring-ul aplicat astazi de orice make-up artist.
Etapa urmatoare si poate cea mai complexa in evolutia acestui tip de fizionomie de pisica, cu toate trasaturile ridicate si cu accentul pe zona ochilor, a sprancenelor si a tamplelor sta in mana medicilor esteticieni.
Se folosesc fire cog cu caracteristici speciale in tehnica cat face, se poate folosi toxina botulinica si/sau acid hialuronic.

In cazul in care esti interesata de obtinerea unui astfel de rezultat, contacteaza-ne telefonic sau prin mesaj, cu click pe una dintre cele doua butoane pe care ti le-am pus la dispozitie.

Pentru a descoperi profilul nostru de clinica, mai jos gasesti lista cu cele mai multe dintre procedurile de estetica pe care pe punem la dispozitie pacientilor nostri. Apasa pe oricare dintre serviciile de care esti interesat si descopera mai multe detalii, inclusiv tarife.