Barbie Face

Totul este despre rezultatele pe care pacientii nostri le urmaresc si pentru aceasta este important sa adaptam serviciile noastre la concepte de frumusete personalizate.
Barbie face este una dintre stilurile de estetica cele mai folosite de medicii din estetica si, totodata si una dintre cele mai solicitate rezultate ca aspect general. Chiar daca nu se foloseste exact termenul de Barbie, de la celebra papusa care a revolutionat intreaga conceptie despre frumusete in ultimele decenii, cele mai multe dintre paciente isi doresc un astfel de efect vizual.
In general pentru a obtine un astfel de rezultat cu aspect general de papusa Barbie se volumizeaza buzele si pometii si se recontureaza mandibula. Asadar buzele, pometii si o mandibula bine definita compun acest concept de frumusete in cel mai eficient mod posibil. Cel mai frecvent se folosesc fillere cu acid hialuronic pentru volumizarea zonelor mai sus enumerate si toxina botulinica pentru efectul de disparitie a ridurilor faciale.

Dus la extrem, efectul Barbie face poate fi realizat si prin interventii de lifting facial si multe alte proceduri de chirurgie plastica de amanunt.
In cazul in care esti interesata de obtinerea unui astfel de rezultat, contacteaza-ne telefonic sau prin mesaj, cu click pe una dintre cele doua butoane pe care ti le-am pus la dispozitie.

Pentru a descoperi profilul nostru de clinica, mai jos gasesti lista cu cele mai multe dintre procedurile de estetica pe care pe punem la dispozitie pacientilor nostri. Apasa pe oricare dintre serviciile de care esti interesat si descopera mai multe detalii, inclusiv tarife.